Dominik kalandjai 3. (magyar nyelv - 1. osztály)

Dominik kalandjai 3. (magyar nyelv - 1. osztály)
Ár:
9 980 Ft

A Dominik kalandjai 3. oktatási szoftver a sokak által már jól ismert és kedvelt Dominik kalandjai interaktív tananyagcsalád harmadik tagja. Az 1. és 2. CD-hez hasonlóan ennek a tananyag résznek is a gyerekek szókincsének, beszéd- és szövegértésének fejlesztése a célja, kiegészülve az óra használatának gyakorlásával és az egészséges életmódra neveléssel. A témakörök, illetve a korábbi tananyagok szókincse egymásra épül, az ismétlés és a feladatok azonnali ellenőrzési lehetősége kiegyensúlyozott, fokozatos fejlesztést tesz lehetővé. A gyerekek figyelmének fenntartását vidám, színes képek és szórakoztató feladatok garantálják.

Témakörök:

 1. Szókészlet
  1. Köszönések
  2. Utasítások
  3. Hány óra van?
  4. Egészséges ételek
  5. Az orvosnál
  6. Mit csinálok?
  7. Az állatok nyelve
 2. Milyen? (melléknevek)
 3. Többes szám
 4. Mondatalkotás
 5. Képleírás
 6. Olvasás

Minden témakör érdekes - folyamatos figyelmet, összpontosítást igényelő - készségfejlesztő feladatokon keresztül fejleszti a gyerekek szókincsét, beszédértését, ezzel is segítve az iskolai teljesítményt.

A játékok ábrái ízlésesek, a kisgyermekek vizuális képességeit fejlesztik. A szoftver könnyen kezelhető, így önállóan is tudnak vele játszani, tanulni az óvodás és iskolás korú gyerekek.

Minimális rendszerkövetelmények:

 • 1 Ghz processzor
 • 512 MB RAM
 • 128 MB-os videókártya
 • hangkártya
 • 32x CD-olvasó
 • Windows XP (ME/ 2000/ XP/ Vista/ Windows 7/ Windows 10)
:
(c) 2012-2014 bitfactory