Dominik kalandjai 2. (magyar nyelv - 1. osztály)

Dominik kalandjai 2. (magyar nyelv - 1. osztály)
Ár:
9 980 Ft

A gyerekek alapvető kreatív tevékenysége a játék, ezért a Dominik tananyagcsalád második része is a játszva tanulás alapjaira épül. A Dominik kalandjai 2. tananyag az anyanyelvi kompetencia fejlesztésének eszköze: a szövegértés és szövegalkotás alapjait sajátíthatják el, gyakorolhatják segítségével a gyerekek. A tananyag önmagában is rendkívül hatékonyan használható, ám a Dominik kalandjai 1. szoftver folytatásaként használva egy olyan biztos, de mindenféle kényszertől mentes, játékos és szórakoztató fejlesztési lehetőséget biztosíthatunk tanítványainknak, gyermekeinknek már a kezdetektől, mely a későbbi tanulmányokat is biztos alapokkal látja el.

Témakörök:

 1. Mondatalkotás
 2. Szókészlet
  1. Évszakok
  2. Órarend
  3. Időjárás
  4. Ismétlés
  5. Napirend
  6. A házunk
  7. Színek
 3. Írás
 4. Olvasás

Minden témakör érdekes - folyamatos figyelmet, összpontosítást igényelő - készségfejlesztő feladatokon keresztül fejleszti a gyerekek szókincsét, beszédértését, ezzel is segítve az iskolai teljesítményt.

A játékok ábrái ízlésesek, a kisgyermekek vizuális képességeit fejlesztik. A szoftver könnyen kezelhető, így önállóan is tudnak vele játszani, tanulni az óvodás és iskolás korú gyerekek.

Minimális rendszerkövetelmények:

 • 1 Ghz processzor
 • 512 MB RAM
 • 128 MB-os videókártya
 • hangkártya
 • 32x CD-olvasó
 • Windows XP (ME/ 2000/ XP/ Vista/ Windows 7/ Windows 10)
:
(c) 2012-2014 bitfactory