Rólunk

Játék vagy tanulás? – Mindkettő egyszerre!

Cégünk, a BitFactory Kft. 2007-ben alakult. Szakembereink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az IT különböző területein, beleértve az e-learning rendszerek kialakítását, a tananyagfejlesztést. A XXI. század oktatásában kiemelt helyet foglalnak el a digitális eszközök, melyek a korszerű tudás megszerzését hivatottak támogatni. Munkatársaink azért dolgoznak, hogy a legkiválóbb eszközökkel segítség a tanulók és tanáraik munkáját.

2011-ben – az évek óta tartó tapasztalatgyűjtés eredményeként – elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy gyakorló pedagógusok és tanítványaik segítségével egy speciális, fokozatosan építkező, könnyen használható tananyagcsaládot hozzunk létre. A Dominik képességfejlesztő oktatási szoftverek a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve nyújtanak játékos segítséget az alapvető – az iskolai tanulmányok során elengedhetetlen – készségek fejlesztésében.

A tananyagcsalád fő koncepciója azon a megállapításon nyugszik, hogy az irreális elvárások iskolai kudarcokhoz vezethetnek. A gyerekek alapvető érdeklődési körének figyelembe vételével törekszünk egy egymásra épülő, de önmagában is rendkívül jól felhasználható szoftvercsalád kialakítására, mely az intézményi felhasználás mellett az otthoni, önálló alkalmazást is lehetővé teszi.

A titok a szakmai tudáson alapuló egyszerűség, melyet pedagógusok évtizedes tapasztalatai alapján ötvözünk az esztétikus megjelenítéssel, színes, szórakoztató kialakítással.

A gyerekeknek szórakoztató tanulást és sok játékot kívánunk, tanáraiknak pedig szakmai eredményekben gazdag, sikeres tanórákat és sok mosolygós arcot!

Folyamatosan bővülő tananyagcsaládunk további, megjelenés előtt álló részeiről tájékozódjon munkatársainknál!

 
(c) 2012-2014 bitfactory